Bendrinkite pokalbyje

Iphone parinktys

  1. Uždirbk pinigų iššifruodamas piešinius
  2. Kaip įjungti funkciją Rasti iPhone
  3. „Google Chrome“ atnaujinimas - „iPhone“ ir „iPad“ - Google Chrome Žinynas

Pasirinkite, su kuo norite bendrinti albumą. Visiems kitiems galite sukurti bendrinamą nuorodą. Kai bendrinate savo nuotraukas arba albumus, nuoroda išsiunčiama žmonėms, su kuriais bendrinate.

Naudojate "Apple" išmanųjį telefoną, pirmas dalykas, kurį reikia padaryti su bet kuriuo naujuoju "iPhone", yra jo nustatymas. Prieš pradėdami įsitikinkite, kad "iTunes" versija yra atnaujinta. Tai ne visada reikalauja, bet tikriausiai tai gera idėja.

Jūsų bendrinamą albumą arba nuotraukas matys visi, kurie turi bendrinamą nuorodą. Jei bendrinate albumą, kuriame automatiškai pridedamos nuotraukos iš veidų grupių, visi, turintys nuorodą į albumą, gali peržiūrėti pridedamas nuotraukas.

Pasirinkite nuotrauką, albumą arba vaizdo įrašą.

iOS 14 to FINALLY BEHAVE like Android?!

Braukite kairėn, jei norite rasti daugiau programų. Albumą galės peržiūrėti visi, kurie turi bendrinamą nuorodą. Sužinokite, kaip pakeisti bendrinimo parinktis.

rizikos variantas kiek brokeriai uždirba nasdaq

Kai su jais bendrinate naują albumą arba pokalbį, jie taip pat gauna ir el. Jų profilio nuotrauka arba iphone parinktys profilio nuotrauka pridedama iphone parinktys albumo arba pokalbio ir rodoma neryškiai, kol jie neperžiūri albumo arba pokalbio.

opcionai keičiasi tuo

Kai albumuose arba pokalbiuose pridedate nuotraukų arba vaizdo įrašų, jūsų profilio nuotrauka rodoma prie vėliausiai jūsų pridėtų nuotraukų.

Jei bendrinate visiškai arba iš dalies sulėtintai įrašytą vaizdo įrašą, kiti bet kurią vaizdo įrašo dalį galės peržiūrėti  lėtesniu greičiu savo leistuve.

iphone parinktys

Kas nutinka, kai kas nors bendrina su jumis Jei kontaktas negali bendrinti savo medijos, galite padėti jam jus surasti ir su jumis susisiekti. Kai kas nors bendrina su jumis albumą arba pokalbį, gausite el.

Norėdami jį atnaujinti atlikite šiuos veiksmus: Bakstelėkite Mano informacija, tada bakstelėkite Parinktys. HTTP tarpinio serverio parametrai reikalingi, jei įmonės tinkle naudojamas tarpinis serveris ir reikia nustatyti jo kredencialus. Kai ši parinktis išjungta, paveikslėliai neatsisiunčiami ir nerodomi.